Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Dubleks prefabrik nesil fiyatları ekseri bir katlı prefabrik evlere kıyasla daha yüksektir, fakat hala tradisyonel binalara bakarak elan usturuplu fiyatlıdırlar.

Tradisyonel evlerin aylarca bitmek bilmeyen yapım sürelerinin aksine çok daha hızlı bir şekilde kurma edilen prefabrik evler, birlikteşenleri fabrikada monte edilmiş olduğu dâhilin üretim sürecini daha hızlı hale getirir.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en oranlı modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik mekân yaptırabilir miyim?

Duvardan çatıya, elektrikten ab donanımına bütün ustalık müstelzim uygulamalar meraklı ekiplerimizce konstrüksiyonlmakta olup maharetli sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası gine hevesli boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Boyalarımız ab bazlı evetğundan dolayı haydi haydi istediğiniz vakit ev bark kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıyitme 3-4 senede bir ise hizmet derunin boyamanızı öneririz.

Etkili ses ve ısı yalıtım başarımına iye prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Normalde taban betonu, şap, fayans, parke kabilinden uygulamalar müşteri sorumluluğunda bünyelırken anahtar teslimi prefabrik soy aldığınızda bu icraat da firma tarafından yapılır.

Prefabrik binalımızda kullanılan anne gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Dalün lideri olarak prefabrik hane piyasasında şu temel derece yapmış olduğumız evler ile bile binlerce referansa fabrikamıza gelmiş olarak ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile müşterek siz kalburüstü müşterilerimize her devran en iyiyi arz etmek için çtuzakışıyoruz.

Çok az zemin kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin yararlanmaı prefabrik nesil modeli ciğerine ergonomi olarak yansır. Dubleks prefabrik evler villa konseptiyle kullanan her insana en yeğin ergonomiyi evetşatır.

Duvarlar arasına gizlenmiş örek kalınlığını geçmeyen konveyörlar ev içinde maksimum genlikte bol ve ergonomik kullanımda mekanların oluşmasına önemli katkı sağlıyor. Bu konforuyla çelik beyit villa projelerinin gerçekleştirilmesi bağırsakin önemli almaşık oluşturmaktadır. Geniş mekan avantajıyla villa seçimlerinde betonarme modelini gölgede bırakmaktadır.

Bina dışı cazibe, atılmış ve arı kez tesisatlarının merkezi şebekelere angajmanlarının strüktürlması

İstanbul merkezli firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’bile imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve 81 iline ocak masnu kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik konut fiyatları ve modelleri burada listelendiği sinein prefabrik ev fiyatları antrparantez farklı sayfalar aramanıza lazım kalmamaktadır.

Prefabrik evler mergup her yere taşınarak firmamız mahir ekipleriyle günler içerisinde kurulum konstrüksiyonlıyor. İç ve dış boya uygulamalarına varana derece çok sayıda işçilik firmamız tarafından kuruluşlıyor.

Report this wiki page